Bashkim Seiti
Themelues dhe President
Tel: +355(0)682084994
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Afërdita Seiti
Themelues dhe Drejtore Ekzekutive
Tel: +355(0)682084945
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hysnie Hashorva
Mjeke Neuropsikiatre/drejtuse e stafit profesional
Anëtare Bordi
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Peter Maries
Anëtar Bordi

Eglantina Shllaku
Manaxhere Programesh/
Financiere
Tel: +355(0)682082190
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Enron Seiti
Punonjës social/Manaxher
Tel: +355(0)693699489
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Loreta Boci
Psikologe/terapiste zhvillimi

Albana Troshani
Punonjëse sociale/Terapiste zhvillimi

Gjergji Lushka
Punonjës Social

Marsida Hima
Mësuese/Terapiste grupi

Valentina Gaxholli
Terapiste grupi

Vjollca Loli
Terapiste Okupacionale

Miranda Duka
Terapiste Okupacionale

Manuali i Zbatimit të Standardeve

Standardet e Shërbimit të Përkujdesit Shoqëror

Strategjia Kombëtare e PAK

Bëhu vullnetar!

Ju ftojmë t'i bashkoheni nismave te Help the Life!

Plotësoni formularin pë anëtarësimin...

Kontribuo

Banka Kombetare Tregtare
Klienti: Shoqata Ndihmoni Jeten 
Swift : NCBAALTXXX 
Numer Llogarie : 416890138
IBAN EURO : AL0420511162890138CLPRCFEUR1
IBAN NE ALL : AL1720511162890138CLPRCLALL1

Partnerët tanë

 • Sigma-Interalbania
  Sigma-Interalbania
 • Save The Children
  Save The Children
 • MMSR
  MMSR
 • UNDP
  UNDP
 • Lotaria Kombetare
  Lotaria Kombetare
 • Komisioni Europian
  Komisioni Europian
 • UNICEF
  UNICEF
 • Inclusion Europe
  Inclusion Europe
 • ABILIS
  ABILIS
 • Hako
  Hako
 • Fondacioni ABC
  Fondacioni ABC
 • Ambasada Gjermane
  Ambasada Gjermane
 • SHDPAK
  SHDPAK
 • OSFA
  OSFA
 • Fondacioni Vodafone
  Fondacioni Vodafone
 • Ambasada Hollandeze
  Ambasada Hollandeze
 • ICCO
  ICCO