Kontakt

Adresa: Fshati Prush, Komuna Vaqarr, Tirane, Shqiperi
Mob:  +355 68 20 82 190, +355 68 20 84 994, +355 68 20 82 190
Mailinfo@helpthelife.org.al

 

Adresa 2: Rruga Ali Demi, Pallati 4/1
Mob:  +355 68 20 82 190, +355 68 20 84 994, +355 68 20 82 190
Mailinfo@helpthelife.org.al

Artikuj dhe Lajme

Zbatimi i projektit ''Të rinjtë me aftësi të kufizuara intelektuale mbrojnë të drejtat e tyre”

15.04.2023

Shoqata Ndihmoni Jeten po zbaton projektin "Të rinjtë me aftësi të kufizuara intelektuale mbrojnë të drejtat e tyre” mbeshtetur nga UNDP ne kuader të Programit të Përbashkët të OKB-së ‘Askush të mos mbetet pas/Leave No One Behind’ (LNB2)